Херцогът се държи като малко момче, но експерт твърди, че страда

Меган Маркъл наскоро отпразнува 40 -ия си рожден ден. В допълнение към поздравленията от кралското семейство и други знаменитости, странното поведение на Хари беше обсъдено в мрежата. Меган пусна видео на сериозна тема на рождения си ден. Маркъл и актрисата Мелиса Маккарти говориха за несигурността на жените. "Вярвам, че наставничеството е един от начините да помогнете на жените да придобият самочувствие. Помолих 40 мои приятели, включително известни актьори и спортисти, да дадат на жените 40 минути от времето си, за да ги подкрепят и да ги насочат по правилния път “, каза Маркъл. По време на тази сериозна бележка Хари се появи на заден план и започна да жонглира с тенис топки. Мелиса, която видя това представление, не се сдържа и избухна в смях. Изглежда, че появата на Хари в кадъра не е планирана. [caption id="attachment_675316" align="aligncenter" width="550"]Навръх РД на Меган Маркъл принц Хари се държи като клоун (Защо е странно поведението му) Херцогинята седи царски, а Хари наднича през прозореца
Снимки: Инстаграм[/caption] Навръх РД на Меган Маркъл принц Хари се държи като клоун (Защо е странно поведението му) - Снимка 2 Меган беше объркана от видяното и също се разсмя. Кралският експерт обясни какво може да означава скандалната поява на херцога на Съсекс. Анджела Левин, автор на „Хари: Разговори с принца“, смята, че моментът изобщо не е бил смешен. Експертът предполага, че появата на Хари в кадъра е подсъзнателен вик за помощ. Внукът на кралицата изглеждаше странно на фона на царски седналата Меган. Левин вярва, че Хари страда във връзката си с Маркъл, чувства се не на място, иска да се върне в дома си, заради това се държи толкова глупаво.

"Мисля, че това не е смешно. Горкият Хари страда, вижте го. Сякаш е заключен в тялото на малко момче с множество страхове “, каза Анджела Левин в интервю за GB News, предават от wday.ru.