Тази вечер е Хелоуин и редица родни светски гърли и бръмчалки окачиха да се маскират и да си ги "мерят" - костюмите, де... Всички се чудеха как ли ще се барне Мария, след като тези дни не спря да се пуска по бельо, жартиери и каквото ви дойде наум.

Днес обаче Мара Отварачката беше тиха. Цял ден. Редица други се пуснаха на фотоси като точките обра Джулиана Гани с визията си на някакво подобие на чудовище "монахиня". Мара обаче йок. Няма я никаква.

И чак сега се разбра защо. Самата чалгарка се изцепи пред нейни приятели, че с Миро Дзвера не празнуват Хелоуин, защото... ами, защото целият им живот и битие бил Хелоуин.

"За какво ми е да се маскирам, по-скоро трябва да се маскираме на кротки и добри същества, на тихи котенца - че да не ни познаят. Ние с Мирослав постоянно сме като във филм на ужасите - караници, шамари, обиди, груб с@кс. Какъв ти Хелоуин веднъж годишно, при нас е ката ден", хилила се Мария.

Припомняме, че наистина тези дни тя отиде в прокуратурата и свали всички обвинения срещу Мирослав Соколов, защото, както обяснила, той си я пошляпвал, но на нея това й харесвало. Хелоуин, бате, та дрънка!

Източник: