Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова чукнаха една годинка в брак. Двамата трябва да отпразнуват първата си годишнина днес, тъй като миналата година по същото време се венчаха на тайна и скромна церемония в село Житен. Сватбата им бе скрита, но после те изкараха живота си "на светло".

Навръх годишнината им: Нойзи шокира със студенина към Мария! (любов или самозалъгване е това - СНИМКИ)

Дали е трябвало да го правят обаче, това се питат потребителите в мрежата, след като за пореден път настръхнаха от студенината на Нойзи. "Този тип или е пълен бастун и темерут, или просто не обича Мария така, както трябва да се обича жена", убедени са в мрежата.

Дори днес, вместо Нойзи да обяви любовта си към Игнатова, тя отново го направи първа като пусна тяхна снимка с романтично послание към съпруга й. На самото фото дори блондинката е налазила яко Нойзи, който седи срещу нея като цепеница.

"Марче, какво сега, целувка ли си просиш от мъжлето, или любов?! Щото тоя, като го гледаме, май нито едно от двете не може да ти даде като хората. Ама и ти нали не можеше да си хванеш някой нормален, трябваше да се изфраскаш със "супер интелигентния" сухар", коментират в нета.

Странно е, но дори познати на Игнатова са на мнение, че все повече се усеща как идилията им с Нойзи е реално повече самозаблуда, отколкото истинско напасване. А дали това е така, ще разберем вероятно по-нататък.