Преди часове, навръх Деня на влюбените, Павел на Преслава успя да ядоса доста от феновете на певицата (които и без друго не го харесват особено)... Работата е там, че Преси пусна снимка с мъжа си като честитка за Свети Валентин.

Фотото явно е от последната им екзотична почивка на слънчев остров, но не мястото е това, което разбуни духовете. Нито Преслава.

Потребителите се възмутиха на Павел Лазаров, който така или иначе рядко се появява на кадри с половинката си и дори сега не успя да покаже малко истинска любов към нея.

"Вижте го, бе! Вижте го кютука как е застанал! Ако си поне малко от малко запознат с езика на жестовете и тялото, ще ти светне веднага. Преслава широко усмихната, изглежда влюбена, а този дори насила не може да изкара една усмивка. Да не говорим, че дори не я е прегърнал, а ръцете му "висят" някъде в пространството около нея. И това при все, че от години е хрантутник на нейните разноски", изригнаха потребители.

Те и до днес не спират да се чудят какво намери певицата в този мъж, че се е залепила за него като магнит, но знаем, че любовта е и сляпа, и глуха. "Дано поне се е сетил да й купи нещо с негови пари", подмятат зевзеци.

Източник: Crimesbg.com