Тя е с цели 13 години по-млада от Иво Аръков, който сега е на 34. Смятайте! Въпреки това обаче Габриела Николова шашна всички с желанието си да зачене и да дари с дете любимия си. Мнозина не очакваха това от нея при все, че е толкова млада, но ето, че тя не само носи бебе, а и вече е в супер напреднала бременност.

За първи път вчера, навръх трети март, Габи реши да разкрие новината в мрежата и да я придружи със снимка. Като ще е гарга... знаем. Гаджето на Аръков се пусна със з@голено голямо коремче, но още по-голямо впечатление направи огромният й "балкон".

Навръх 3 март: Габи на Иво Аръков з@голи голямото си бременно коремче и огромен "балкон"! (ПЪРВИ СНИМКИ)

"Моцарелите" на Габриела, за които ту се говореше, че са истински, ту, че са подплатени с огромно количество силикон, сякаш всеки момент ще се пръснат. От бременността те са станали рекордни и спокойно може да конкурират даденостите на Катя от Ритон.

Иначе, че Габи чака бебе от Иво Аръков, се знаеше от доста време, поне от месец и отгоре. Той самият беше потвърдил новината, но нямаше снимка на бременната му изгора - не и такава, на която да не крие корема си с чанта или с дебела дреха.

Е, ето я сега. Честито! И можете да й се насладите...