Наум Шопов ще води новото шоу "Ергенът" по Би Ти Ви

Наум Шопов ще води новото шоу по Би Ти Ви "Ергенът", научи "Уикенд" от негови колеги. Звездата от сериала "Откраднат живот" е спечелил кастинга за апетитното място в праймтайма на телевизията, благодарение на популярността си сред тийнейджърите.

Сериозен кастинг

Именно в такава публика се цели риалитито, в което неомъжени жени се борят за сърцето на съвършено непознат мъж. От телевизията са правили много сериозен кастинг, преди да изберат водещ на новото шоу.

Победа над конкуренцията

Обсъждани са били имената на петима актьори, а наследникът на Христо Шопов събрал най-много точки заради своята младост, чар, усмивка и мускули, които ще показва на малкия екран в шоуто "Ергенът".

Кандидати за водещи на "Ергенът"

Основни претенденти за водещи на новото риалити са били още Ники Илиев, Орлин Павлов и Захари Бахаров, но е надделял Наум Шопов. [caption id="attachment_673777" align="aligncenter" width="300"]Наум Шопов става водещ на новото шоу по Би Ти Ви "Ергенът" сн. Инстаграм Наум Шопов става водещ на новото шоу по Би Ти Ви "Ергенът" сн. Инстаграм[/caption] Това, че до момента е бил лице на Нова телевизия, не било проблем. В случай, че продуцентите на "Ергенът" не успеят да подберат достатъчно атрактивен ерген, когото да поставят в центъра на шоуто, зрителките ще се тълпят пред телевизора заради водещия, предават от hotnews.bg.