Актьорът от сериала „Откраднат живот” и водещ на риалитито „Ергенът” Наум Шопов-младши е попаднал под ударите на нелечимо заболяване.

 

Самият той признава, че страда от форма на далтонизъм, която му пречи да разпознава тъмните цветове. Споделя, че не може да разграничи черно от тъмносиньо или кафяво, но вече е свикнал с този си недостатък. Затруднява се когато избира подарък за половинката си Теа Минкова, тъй като за него тъмните цветове изглеждат по еднакъв начин. Както вече стана ясно по-горе, това състояние не подлежи на лечение.

 

Наум Шопов-младши страда от нелечимо заболяване

Въпреки това този факт не спира актьора да прави изненади на половинката си, с която се сгодиха преди петилетка, но така и не стигнаха до сватба.

Двамата започнаха да мислят за наследник, когато най-сетне се почувстваха стабилни във финансов план. Той успешно завърши медицинското си образование, но за ужас на фамилията, заряза лекарската професия, за да се посвети на по-доходоносната работа – инфлуенсърството. Не е спирал да се снима и във филми. Дори наскоро получил оферта за участие в чуждестранна продукция.

 

Фотографията е неговото хоби, но пък за сметка на това снима с професионален фотоапарат.

Източник: Уикенд