Наум Шопов и Теа Минкова усилено си търсят ново жилище

Звездният блясък носи далеч по-добри доходи в сравнение с иначе благородната лекарска професия, убеди се дипломираният доктор Наум Шопов. Той и жена му Теа Минкова вече се гласят да купуват луксозен апартамент. Но не с пари, спечелени от работа в болничен кабинет, а със средства от рекламите, които пускат в социалните мрежи.

Огледи за ново жилище

Преди дни самата Теа сподели, че с любимия й Наум усилено ходят по огледи в търсене на ново жилище. Говори се, че двойката се цели в просторен апартамент в луксозен комплекс в едни от най-скъпите и престижни квартали на София, както подобава на звезди от техния ранг.

Реклами

Според слуховете, парите за тази огромна инвестиция, която ще излезе минимум половин милион лева на младото семейство, са събрани в рамките на по-малко от две години - откакто Наум нашумя в сериала "Откраднат живот" и заедно с нежната си половинка се зае да рекламира всевъзможни продукти в социалните мрежи. Известно е, че той и Теа са сред българите, които се радват на най-много последователи в Инстаграм. Тя се радва на близо 150 000 фена, а той - на близо 180 000. Благодарение на това много фирми ги търсят за реклама, а за всяка снимка с търговски продукт, която семейството публикува в интернет, получава определена сума.

Тарифа

Шушука се, че тарифата рязко скочила, когато преди малко повече от година двойката се сдобила с дъщеричка. Не е публично известно точно колко взимат Теа и Наум за публикувана рекламна снимка, но явно не е малко, след като за две години, са успели да заделят сума, достатъчна за луксозен апартамент в София. Според близки на двойката, заедно съумявали да си докарат между 12 000 и 18 000 лева месечно, писа "Уикенд".

Некоректно отношение

Теа обаче никак не е доволна от начина, по който протича търсенето на техния бъдещ дом. Тя се оплаква от некоректно отношение от страна на продавачите. "Толкова неща имам да кажа. Нагледах се на безумни изцепки от брокери, строители, инвеститори", оплака се младата майка. Тя дори се закани да опише всичките си патила и да ги сподели със своите последователи, тъй като смята, че това ще им бъде полезно. [caption id="attachment_654269" align="aligncenter" width="300"]Наум Шопов и Теа Минкова усилено си търсят ново жилище сн. Инстаграм Наум Шопов и Теа Минкова усилено си търсят ново жилище сн. Инстаграм[/caption] Двойката споделя общо жилище от доста време, като се говори, че то е наследствено. Но младите родители намирали апартамента за прекалено тесен за техните нужди. Дъщеря им вече е на годинка, те се надяват в бъдеще да имат и друго дете, макар че все още не го планират. Така че им се иска да имат по-просторен дом, подходящ за голямо семейство, предават от hotarena.net.