По всичко личи, че Наум Шопов и жена му Теа Минкова, са взели решение да съберат последните слънчеви лъчи в съседна Турция. Заедно с тях е и дъщеря им Амая, а според мълвата и почти цялата им рода.

За никого не е тайна, че в югоизточната ни съседка към момента текат снимките на втория сезон на риалити формата „Ергенът“. Както вече стана ясно Наум Шопов отново ще е водещ на предаването и като такъв съчетава полезното с приятното. Дори изглежда, че звездното семейство набляга повече на второто, особено пък що се отнася до Теа.

Тя не пропусна да се изфука с лукса, в който се къпят и разгневи обществото. Вилата ще бъде техен дом през следващите няколко месеца. Брюнетката дори качи видео в мрежата, което е повече от показателно за лукса, в който се ширят.

На практика Наум Шопов е на работа в Турция, но очевидно се е погрижил и семейството му да е заедно с него. Разбира се най-доволна от това е половинката му, която не спира да инфлуенсърства с различни видеа.

Припомняме, че преди време стана ясно, че на Наум Шопов започва все повече да му се услажда авантата и търси всевъзможни начини да отдъхва за чужда сметка, макар и невинаги да му се отваря парашутът.
Източник: pik.bg

Наум Шопов и жена му се къпят в невиждан лукс на аванта (ВИДЕО)