Наум Шопов и половинката му Теа Минкова бяха сгащени в брутална изцепка. 

Двойката се изложиха много здраво с платена реклама на нов хотел по родното Черноморие.

Те твърдят, че през уикенда решили уж изненадващо да отидат в Обзор, където били техни приятели. Разглеждайки хотелите, докато пътуват, стигат до оферта на въпросния хотел, който напоследък всички инфлуенсъри пробутват. 

След като стана ясно, че две нощувки със закуска възлизат на скромната стойност от 2000 лева, Наум Шопов направи сериозна критика на хотела, която сподели в сторито. Няколко часа по-късно обаче видеото бе премахнато и вместо него се появи ново, пълно с хвалебствия и забележете – бе отбелязана и локацията. Същата, която преди това бе оплюта заради прекалено високите цени.

Теа се опита да убеди последователите, че ако въпросната вила бъде разделена с приятели, всъщност цената не е толкова висока, имайки предвид факта, че на разположение на гостите е и хубав басейн, както и закуска.
Последователите им обаче вече бяха видели предишното видео, макар Наум Шопов и Теа да се бяха погрижили да го изтрият.

От сторитата им става ясно, че извиват ръцете на собствениците на хотели, които ги канят, за да няма негативни коментари от тяхна страна. 
Припомняме, че двойката трябваше да сключат брак това лято, но след като не намериха спонсор за купона, отложиха венчавката за догодина.
Източник: show.blitz.bg

Наум Шопов и Теа сътвориха брутална изцепка