Както е известно, Наталия Симеонова от години живее в Щатите, но понякога се прибира в България, за да се види с роднини и приятели. Прави впечатление, че този път престоят й в родината, се проточил по-дълго от обичайното. Освен това 54-годишната брюнетка била засечена да си купува карти Таро с ръководство за използване от столична книжарница. Очевидно бившата водеща е залитнала по окултното и е започнала да гледа в бъдещето.

 

Близки до Симеонова. издават, че тя се е насочила към окултните практики заради несподелената любов към бившия си мъж Денис Ризов. Откакто се разделиха преди 19 лета, тя не е спирала да гасне по него. Сега редовно хвърляла картите и питала дали е възможно музикантът отново да изпита романтични чувства към нея. Двамата уж поддържали приятелски отношения, тя е започнала работа във фирмата му, но все се надявала, че искрата пак може да пламне помежду им. Опитвала да гледа и на приятелки, които й задавали въпроси за любов, здраве и работа. Правела го напълно безвъзмездно, защото искала да помага на нуждаещите се да надникнат в бъдещето.

Наталия отдавна заряза телевизионната си кариера, но тази година съчета връщането си в България с участие в предаването „Пееш или лъжеш”. Къдрокосата блондинка влезе като гост в шоуто на Маги Халваджиян. С него са семейни приятели отдавна, навремето правиха заедно „Море от любов". Дъщерята на Симеонова – Виктория, пък се пробва във формата „Гласът на България”. Девойката явно е наследила таланта на баща си Денис Ризов и направи голямо впечатление на жури и публика с гласовите си данни.

 

Ризов се премести да живее в Тампа, Флорида, и според запознати има връзка с доста по-млада от него жена.

 

Той не е разведен официално с Наталия, но са разделени отдавна. Тя така и не успя да преживее разлъката и до ден днешен говори с голяма любов за бившия си. Категорична е, че той е мъжът на живота й и не е срещала друг като него, макар че докато бяха заедно, той често й изневеряваше. След разрива в семейния им живот Симеонова изпадна в депресия и рязко напълня. Оттогава не може да достигне здравословно тегло.

 

Когато замина за Щатите, Наталия обяви, че отива при Денис. Въпреки раздялата, той се старае да се държи добре с нея, защото все пак е майка на дъщеря му. Дори е дал на бившата си работа във фирмата му, която се занимава с електронна търговия на козметика.

 

„Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук, Може би същото важи и за мен", обясни Симеонова преди време.

 

Блондинката неведнъж е говорила за кризата в брака си с Денис, която довела и до раздялата им.

„През 2006-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, семейството ни, детето ни. Всичко като че ли беше спокойно. И в един момент усетих, че тишината помежду ни започва да тежи”, разказвала е Симеонова.

 

Тя помолила Магърдич  Халваджиян, по това време продуцент на предаването „Море от любов” по Би Ти Ви, за две седмици отпуск. Наталия и Денис заминали за Тампа. Там научила, че има друга жена.

 

„Не беше просто другата. жена, а беше проблем в нашите отношения. Денис ми каза: „Дай ми малко време”. И аз чаках една година, която беше много трудна, защото продължавах да работя, да лекувам човешките отношения в моята работа и се опитвах да водя разговори с Денис до мига, в който усетих, че просто ще експлодирам. Вероятно той е усещал същото, защото в един момент просто излезе от нас и повече не се прибра", споделяла е още Наталия.

 

Тя е категорична, че с днешна дата с Ризов са в прекрасни отношения. По думите й никога не са преставали да бъдат в такива, иначе щели да се разведат. От излиянията й става ясно, че не е спирала да го обича. След раздялата така и не започнала друга връзка. Симеонова не вярвала, че отново ще я сполети подобна силна любов, а и не искала да отдава сърцето си на друг.

Източник: Уикенд