В топли, човешки, семейни ако щете, отношения, са Наталия Симеонова и Денис Ризов. Но не и интимни. Двамата, които още са съпрузи, не смятат, че трябва да се занимават с дела и бумащини, тъй като нямат намерение да се женят за друг отново. Затова и още са в законен брак.

Наталия прекарва половината от годината в Тампа, Флорида, при Денис, където живеят заедно в голямата му къща и така, от дума на дума, успели да си кажат всичко, което им е тежало през годините.

"Говорихме много. Когато човек има нещо на душата си, трябва да си го излее. Седнахме, слушахме се, казахме си много неща и да, успяхме да си простим. Простих му за предателството и за изневярата, той на мен също ми прости доста неща... и ни олекна. Сега общуваме много по-добре отпреди години, особено от онези кошмарни години, в които го чаках да се върне при мен", казва Симеонова.

Наталия обаче е откровена до дъно и си признава, че никога не е могла и вероятно никога няма да може да се довери на мъж отново. "Когато са предали доверието и любовта ти, когато си се късал от болка и празнота, си имаш някаква обица на ухото. Пазиш се и смяташ, че всеки, на когото дариш сърцето си, може да го разбие. Нормална човешка защитна реакция е това", сподели тя.

Източник: Crimesbg.com