Наталия Кобилкина разкри 5-те неща, които мъжете мразят от душа!

Сексоложката Наталия Кобилкина даде безплатен урок на последователките си. А именно - разкри им точно и ясно 5-те неща, които мразят абсолютно всички мъже (според нея). Както и им даде ценни напътствия как да ги избягват. Ето какво написа половинката на Такис Дретакис: [caption id="attachment_591465" align="aligncenter" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина изнесе безплатен урок в мрежата[/caption]

"Всеки ден наблюдавам как жените сами съсипват своите връзки, защото правят точно това, което мъжете мразят. Това са петте най-сигурни начина да отблъснеш мъжа до себе си.

1. ПРАВИШ ВСИЧКО САМА И ИЗБЯГВАШ ДА МУ ТЕЖИШ! Правилно: Естествено е да тежиш на своя мъж – той за това те взема. Мъжете имат нужда да правят подвизи, но ти трябва да си уверена, че заслужаваш тези подвизи. 2. ПРЕВРЪЩАШ СЕ В РАБОТЕН КОН И СИ ПОСТОЯННО ИЗМОРЕНА И ИЗТОЩЕНА. Правилно: Мъжете имат нужда от твоята енергия, и ако ти си се превърнала в кон, не очаквай, че той ще се държи с теб като жена. Спри, почини си малко, погледни през прозореца, направи няколко кръгчета с ханша, отпусни тялото си, дишай в долната част на коремчето. Позволи си да усетиш какво е да бъдеш жена. 3. НЕ МУ КАЗВАШ ЗА СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ И КОПНЕЖИ. ОЧАКВАШ ТОЙ ДА Е ЯСНОВИДЕЦ И САМ ДА ГИ РАЗГАДАЕ. АКО НЕ УСПЕЕ, СЕ ПРАВИШ НА ОБИДЕНО МОМИЧЕ И ПОДРОБНО МУ ОБЯСНЯВАШ КАК ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА. ТАКА ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ СЕ ЧУВСТВА НЕПЪЛНОЦЕНЕН С ТЕБ И ЩЕ ПОТЪРСИ ПО-ЩАСТЛИВА ЖЕНА, КОЯТО УМЕЕ ДА МУ СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ. Правилно: Разкажи му за твоите желания мило, нежно и конкретно. Мъжът е щастлив, когато ти си щастлива, но трябва да направиш нещо, за да го дариш с щастие. 4. ОБИЖДАШ ГО И МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО. КАЗВАШ ТОВА НЕ САМО НА НЕГО, НО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. НЕКА ДА ЗНАЯТ КАКЪВ ГЕРОЙ СИ ТИ И КАК СЕ МЪЧИШ С ТОЗИ ГЛУПАК. Правилно: Намери на какво да му се възхитиш с цялото си сърце. Той иска да бъде твоят герой. Да, може би той не е съвършен, но все пак се старае. От теб се иска само да го окуражиш. 5. ПОКАЗВАШ, ЧЕ НИКОГА НИЩО НЕ ТИ Е ДОСТАТЪЧНО. НЕВЪЗМОЖНА СИ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ. СЪЗДАВАШ МУ КОМПЛЕКСИ, ЗА ДА СИ СИГУРНА, ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ТОВА. Правилно: Престани да бъдеш дете и порасни! Само малките деца се обиждат. Ти трябва да поемеш отговорност за собствените си избори", разкри Наталия Кобилкина.