Наталия Кобилкина буквално взриви ефира днес, след като бе поредната изгонена от Хелс Китчън. Явно пред Виктор Ангелов сексапилът й не върви особено, или поне е добре да се съчетава с кулинарни умения, каквито на Натито й липсват...

В интервюто си тази сутрин обаче, тя едва издържа да претупа темите за предаването и да си подхване нейната песен - за секса и това как да завъртиш главата на мъжете. Все пак от това се издържа жената, трябваше да й се даде думата...

Та Кобилкина заяви в прав текст, че пет предложения за брак лежат в краката й, но тя отхвърлила и петте. Просто искала да е сама и свободна до есента, за да може да си вее байрака, да прави каквото си иска или изобщо нищо да не прави, а само да мързелува. Научила се и на това, като много й допаднало.

За мъж щяла да се оглежда и да избира към зимата, а и тъкмо да се понатрупали още оферти. След тези думи, Кобилкина хвърли всички в джаза и разсмя мнозина, обявявайки, че мъжете искат да се женят за нея още след първия секс.

"Като изчукам един мъж и той моментално ми предлага брак", смее се Кобилкина. Но потребители я засичат с въпросите как тогава не успя да задържи двамата си бивши мъже, а и защо не ги направи милионери, както учи другите жени, за да им скубе парите.

Източник: Crimesbg.com