Наталия Кобилкина обещава да промени живота на ученичките си!

Сексоложката Наталия Кобилкина готви курс, който изцяло може да промени живота и бъдещето на жените, които го посетят. Рускинята е убедена, че ние сами сме тези, които могат да управляват съдбата си. [caption id="attachment_554635" align="aligncenter" width="199"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина обещава да променя животи[/caption] "Нашият мозък има три нива. Първото ниво е съзнание. Там е всичко, което искаме да имаме, т.е. ставаме и заявяваме: искам пари, искам мъж, искам възможности... Второто ниво е подсъзнание, което идва от нашите родители. На това ниво ние помним и смътно разбираме, че проблемът идва от детството. Третото ниво е безсъзнателно. Там са архетипове, митове, приказки.

Това, което е скрито в родовите сценарии и ние дори не го познаваме, но то продължава да влияе върху нас. Когато правим семинар, ние преди всичко работим в посока да открием защо ти нямаш на ниво съзнание това, което искаш. И се ровим в подсъзнанието.

Отиваме в болката, отиваме в травмите, отиваме в страховете и изваждаме всичко на показ. Променяме ги, правим идеалния модел, как бихме искали да бъде, и тогава съвсем променяме вектора на живота и ти започваш да живееш идеален живот, а не измислен живот. И това е възможно! На 16 юни на семинара с Лариса Ренар ще работим изцяло с ниво безсъзнателно, влизайки в митовете. Ще работим с архетиповете на Юнг. Тогава ти ще можеш да разбереш защо нещата при теб не вървят. Защо не си позволяваш да бъдеш принцеса и къде твоята принцеса е била забранена от твоите родители. Защо не си позволяваш да бъдеш любовница и къде си забравила секса и любовта? Защо, казвайки, че трябва да намериш богат мъж, не си позволяваш ти самата да бъдеш успешна, реализирана жена. И защо ти не си даваш право да станеш майка. Някъде дълбоко в себе си ти може би се страхуваш, че ако си майка, ще бъдеш зависима, дебела, грозна. Т.е. имаш някакви страхове, които ти пречат да забременееш и да родиш деца. Всичко това ние ще освободжаваме и ще изчистваме от нашето безсъзнателно и подсъзнателно по време на семинара „Кръгът на женската сила: презареждане“. Първо ще чистим мозъка от убеждания и след това с енергийни практики ще заредим да имаш новата си реалност", обяснява Наталия Кобилкина.