Тя е най-горещата и дългокрака красавица в родния ефир - синоптичката Натали Трифонова. Така като я гледаме на екран, винаги широко усмихната, мнозина си мислят, че всичко за нея е рози и рай. Далеч обаче не е така. Още в детството си Натали се сблъсква с болката и тя е причинена от развода на нейните родители.

Майка й - Ванина, се жени за баща й още на 21 години, ражда я, но сега си дават сметка, че на тази крехка възраст любовта рядко може да бъде продължителна. След развода Натали остава само с майка си, която обаче й дава всичката обич и грижа, за да не й липсва нищо. И до днес двете са повече от близки и повече от най-добри приятелки.

Самата Натали не бърза с решенията за брак и деца, но и може би причината за това е, че в живота си досега е имала само една истинска тръпка. Това е бившият й Доан Хасан, с когото се познават от 4 клас. Той е бил първата й и голяма любов като Трифонова неотлъчно е до него в кошмарния момент, когато той става донор на черен дроб на баща си.

Натали и Доан се разделят и събират неведнъж като винаги причината за разривите им е ревността. И двамата се ревнуват лудо, което сочи, че страстта им е останала жива. А дали пак ще намерят път един към друг някой ден, това остава да видим.