Очевидно Натали Трифонова от известно време насам изпълнява и ролята на силна доза кафе, особено за представителите на силния пол пред малкия екран.

Тази сутрин синоптичката определено прекали с демонстрацията на сексапил и успя да докара лудо сърцебиене на мъжете пред телевизорите, които са ги включили, за да научат новините, преди да излязат за работа. 

При все, че обичайно Натали Трифонова представи прогнозата за времето, едва ли някой я е чул, още повече пък запомнил. Причината за това е, че вниманието на всички бе привлечено от начина, по който изглеждаше.

Вниманието бе приковано от сексапилния вид, който със сигурност не е сред най-подходящите за ранните сутрешни часове. 
Чаровната блондинка, съобщаваща прогнозата в ефира на bTV в изключително къса пола в цикламен цвят, под която едва не светна най-милото й.

Зрителите обаче по-скоро са гневни от вида й, отколкото доволни. Те отбелязват, че първо синоптиците бяха заместени от модели, а сега вече нещата отиват към откровено порно, което навежда на мисълта, че телевизиите съвсем са го закъсали.

Някои дори предположиха, че се връщат „Голите новини“ отпреди години, когато си показвали бюстовете, а очевидно днешните синоптички имат огромното желание да си покажат най-свидното в национален ефир.
Източник: show.blitz.bg

Натали Трифонова изчерви ефира (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Натали Трифонова изчерви ефира (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Натали Трифонова изчерви ефира (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3