Запознати разкриват, че макар Натали Трифонова да демонстрира доста луксозен начин на живот, заплатата й в Би Ти Ви, е брутално орязана. Според мълвата, по времето на Антон Хекимян, тя се е разписвала срещу сумата от 7 бона месечно като отделно от това е получавала и финансови добавки. Сега обаче заплатата й като синоптик била 3 000 лева, а за това, че води „Култ“, получава още 1 500 лева.

 

Освен това да не пропускаме факта, че от няколко месеца насам, Натали Трифонова официално няма мъж до себе си, което означава, че сама поема разходите са скъпите си дрехи и обувки, воаяжите й зад граница и забавленията с приятели по лъскави заведения. Откъде обаче идват парите й, никой не знае, защото макар да е звезда и да изглежда финансово подплатена, всъщност не може да се похвали с кой знае какви доходи от заплата, която възлиза на 4 500 лева месечно.

Тук е мястото да припомним, че според последните статистически данни, средната работна заплата в София е 3 129 лева. Освен това да не пропускаме и факта, че за разлика от Деси Стоянова, Натали не може да се похвали с допълнителни доходи от реклами на всевъзможни продукти, благодарение на популярността си и множеството й последователи в социалните мрежи.

 

Освен това Натали няма такова право. Като лице на новините в телевизията тя е принудена да се съобразява с много ограничения, едно от които е да не участва в реклами на каквито и да е услуги и продукти. Така че каквото й дадат от телевизията, това е.

 

Мълвата през лятото носеше, че Нова телевизия е предложила на Натали 3 пъти по-висока заплата в сравнение с основната й в момента (без добавката за „Култ”), а именно 12 хиляди. Само че блондинката е отказала, тъй като по онова време е имала сериозно предложение да стане водеща на „Преди обед" на мястото на Деси Стоянова, което е щяло да й развърже ръцете за участие в реклами.

 

Точно в този момент секси синоптичката е имала много предложения да рекламира през социалните мрежи срещу солидни хонорари, тъй като беше участвала в „Денсинг Старс" и стигна до финалите. Само че ръководството на телевизията в крайна сметка е решило да я остави в прогнозата за времето, което е под шапката на новините, и по този начин ограниченията за рекламите са останали в сила. Когато това е станало ясно, от Нова тв вече били оттеглили офертата си и всички планове на Трифонова се провалили.

 

Участието й в „Денсинг Старс” също не е било кой знае колко добре осребрено, твърдят запознати.  Синоптичката била взела само 5 бона за трите месеца танци, в които се тормозеше от синини, контузии и преумора. Мълвата носи, че на блондинката й се е наложило сериозно да стегне колана, а когато има нужда от допълнителни средства за развлечение, разчитала на майка си, която печели повече от добре като зъболекар.

Източник: Уикенд