Прясно разведената Натали Портман беше забелязана в компанията на млад и красив мъж. В клюкарските сайтове се появиха техни снимки в лондонски бар, на които двамата пушат и се кикотят. Познатият на холивудската актриса се оказа ирландският актьор Пол Маскал, който е с цели 14 години по-млад от нея.

Новината развълнува феновете, тъй като все още обсъждат развода на 42-годишната Натали с хореографа Бенджамин Миллие. Двамата бяха женени 12 години, имат две деца, но приказката приключи, след като папараци изловиха съпруга с 25-годишната му любовница – френска екоактивистка.

Миналото лято Натали Портман свали венчалната си халка, подаде документи за развод и се прибра с децата в Европа. През март разводът бе финализиран във Франция.

Натали Портман и Пол Мескал се запознаха миналата година, когато се интервюираха един друг за сп. „Варайъти“. Запознати твърдят, че веднага са забелязали химията между тях.

За Пол се предполага, че не е обвързан, след като още в края на 2022 г. се раздели с приятелката си, певицата Фийби Бриджес. Известно време се говореше, че той е тайното гадже на Анджелина Джоли, която отиде в Лондон да гледа негова пиеса през януари 2023 г. и двамата бяха засечени да пият кафе.

Източник: „Уикенд“