От известно време се говори, че разводът чука на вратата на Златка Райкова и Карен Хачатрян, но този път май направо блъска по нея. Както вече гръмна скандалът, оказа се, че русата плеймейтка изобщо не е изневерила на стила си отпреди години, но е изневерила на Карен.

Да, Златито от месеци има любовник, който е доста добре финансово, но и доста по-възрастен от нея. Да не говорим колко е по-голям от Карен, който е с цели седем години по-млад от жена си.

Та на Златка не й стига, че има млад и красив съпруг (около арменеца се усукват доста мацки), ами се поддаде и се тръшна в леглото на дъртия паралия. С когото обикаля по почивки, а лъже Хачатрян, че е с дружките си.

Е, този път обаче надали ще й се размине, разкриха близки до нея, защото Златито отишла на яхта с дъртака в Италия, като споменала на Карен имената на три конкретни близки приятелки. Откъде да знае, а и то акъл трябва, че Хачатрян и една от въпросните случайно ще се сблъскат в столичен мол преди ден?!

"Представяте ли си ситуацията - уж е със Златка, а Карен я вижда в мола. Сто процента е смънкала нещо и е излъгала, но то се усеща, а и тези неща не могат да се крият дълго време", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com