Това, което мнозина очакваха да се случи преди доста години взе, че се случи сега. Гала най-после прогледна и натири Стефан Николов от дома си, хвърлиха бомбата близки до семейната двойка източници. Разбира се, виновникът за целия този жесток скандал, който се разиграл, е Стефчо, на когото отдавна се носи славата за болен коцкар, само водещата си затваряше очите.

Николов от години прави каквото си иска зад гърба на по-възрастната от него Гала, а пред нея се преструва на херувимче и по-голям светец от Папата. Причината да го играе кротък, влюбен и подчинен е ясна - водещата е в пъти повече от него откъм пари, слава, връзки и какво ли още не.

Прословути са чатовете и заигравките на Стефчото в мрежата като не една и две девойки пропищяха публично от него през годините. Е, оказа се, че сега такива чатчета е видяла и самата Гала, когато Николов забравил компютъра си включен на Фейсбук и излязъл за малко от стаята.

Сваляческите му думички към няколко непознати така вбесили Гала, че тя директно го натирила от дома им след няколкочасов скандал. А после си стегнала багажа и отишла да се разтуши и да си пречисти ума в новата си къща край язовир Искър, споделят запознати.

"Отдавна трябваше да го направи това и толкова хора са й го казвали, но тя не, та не - влюбена до ушите по този. Дано само не го прибере обратно, макар че като я знаем, е почти сигурно, че точно това ще направи. Но после да не реве", коментират източниците.