Най-вероятният наследник на стола на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“ по bTV, е младият актьор Кирил Недков.

 

От понеделник (24 юли) предаването е в лятна ваканция, а наследникът на Катето Евро няма никакви намерения да се връща за новия сезон. След като в продължение на месеци зрителите се чудеха кой ще седне до Деси Стоянова от септември, фаворитът вече е ясен – Кирил Недков – актьорът, който изигра бармана Антон в сериала „Мен не ме мислете“.

 

Наследникът на Сашо Кадиев в „Преди обед“ е ясен!

Той бе сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които медията изпробва с Деси Стоянова през пролетта, когато титулярният водещ имаше гастроли из Европа. След това пък Кадиев замина на кратка ваканция с половинката си Ивелина Чоева по повод рождения й ден. 

В седмицата, в която го нямаше на екран, като партньори на Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров. Още тогава стана ясно, че най-позитивни зрителски реакции е събрал именно Недков.

 

33-годишният Кирил Недков е актьор от Младежкия театър в София. Тази пролет той получи престижната награда „Аскеер” за поддържаща мъжка роля в спектакъла „Арт” от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. Въпреки доброто впечатление, което винаги е правел с участието си в сериали, никога не му е давана роля на малкия екран.

 

Наследникът на Сашо Кадиев в „Преди обед“ е ясен! - Снимка 2

Ако стане водещ на „Преди обед“, това несъмнено ще даде мощен тласък на кариерата му, тъй като ще стане по-популярен за масовата публика. Не е ясно дали ако поеме ролята на водещ, ще съумее да съчетава и актьорството, тъй като ангажиментът не е никак лек.

Припомняме, че Кадиев именно затова напуска предаването, след като дълго време се жалваше, че заради телевизионния си ангажимент е загърбил актьорската си кариера и е отказал доста апетитни роли.

 

Кадиев искал да има време за стойностни филми и представления, както и за годеницата си и дъщеря си Кати.

Макар Кирил засега да се очертава като фаворит за водещ на предаването, пробите продължават и договорът с него все още не е подписан. Окончателното решение кой да седне в стола на Сашо Кадиев ще бъде взето чак в края на лятото. Дотогава ще се обмислят всякакви идеи и варианти, включително и за лица, които досега не са експлоатирани на малкия екран.

Източник: Уикенд