Наско от БТР и Ивана са заедно от доста години, но сватба още няма!

Рокаджията Наско от БТР останал като препариран преди дни, а причината е приятелката му Ивана. Той и сръбската оперна певица са заедно от много години и живеят като истинско семейство. Само че без брак и без деца. [caption id="attachment_511978" align="alignright" width="261"]Наско от БТР Наско от БТР май ще става татко[/caption] Е, сега поне едното е на път да се промени. Тъй като Ивана признала на Атанас Пенев, че може би е бременна. Съмненията й още не са потвърдени, но се очаква тези дни да посетят лекар, който да я прегледа. "Закъсня й и като повечето жени, тя реши, че това е големият момент. Но не е пробвала да разбере дори с тест за бременност, защото се съмнява в тях. Иска да отиде лично на преглед и да се установи със сигурност. Но вече й закъснява повече от две седмици, което е показателно. Иначе Ивана е здраво момиче", разкриват близки на Наско от БТР. Певицата отдавна си мечтаела да роди дете на рокаджията, а и той би бил повече от щастлив ако това се случи. Странно е обаче, че след толкова дълга връзка, двамата още не говорят за сватба и законен брак.

Припомняме, че преди около година Ивана беше изпаднала в криза и бе на път да зареже Наско точно по тази причина. Тя силно искаше да се види с булчинска рокля и да се омъжи в църква. Но певецът все се дърпаше.

"Помним, че и ултиматум му беше поставила, но всяко чудо за три дни. Отсърди се, мина й и се върна обратно. Просто Наско си е такъв - много я обича, верен й е, но не вярва в брачната институция. А и май е малко суеверен и се страхува, че с подписа идва края на любовта", коментират източниците. Сега обаче, ако Ивана наистина се окаже бременна, сватбата не им мърда. Сръбкинята никога няма да се съгласи да роди дете без брак. Което е гаранция, че като нищо може да видим Атанас Пенев да търчи към гражданското. Приятелите и момчетата от групата вече го юркали и все го питали кога ще е голямото събитие. Всички стискат палци сръбкинята да е "трудна" и след девет месеца да проплаче малкото им бебче.