Наско Месечков се е заел с издръжката на безработната актрисаНаско Месечков и Елен Колева са неизменно заедно в последните месеци

Наско Месечков издържа Елен Колева! Това се шушука все по-упорито в светските среди след като танцьорът и актрисата напоследък не се отделят един от друг. Двамата са неизменно заедно в близките месеци, а светските хроникьори дори им приписват любовна афера.

[caption id="attachment_432588" align="alignleft" width="300"]Наско Месечков е нон стоп с Елен Колева Наско Месечков е нон стоп с Елен Колева[/caption]

Която не е напълно изключена, въпреки спорната сексуална ориентация на безспорно талантливия Наско Месечков. Който, по време на престоя си във ВИП Брадър призна, че е бил както с жени, така и с мъже. За Елен Колева пък открай време се знае, че е изключително шавлива. И няма особени претенции с кого си ляга, стига господинът да има пари.

Явно нещо подобно се е случило между нея и танцьора. Хора от обкръжението му издават, че той не само я води със себе си по всички светски събирания и купони, ами буквално се е заел и с издръжката й. Тъй като Колева е безработна след като беше позорно натирена от Народния театър.

И изгонена и от богатото си гадже Александър Найденов заради системни изневери. Наско Месечков пък се е опаричил благодарение на хонорара, който прибра от участието си във ВИП Брадър. Освен това се готви и за участие в новия сезон на Денсинг Старс, който ще е през пролетта.

Според запознати той е успял да си издейства място в журито, което със сигурност ще му донесе още солидни приходи, научиха от Агенция ПИК.

Което пък е добре дошло за златотърсачката Елен, смеят се форумци.