Колкото и да е ескалирало напрежението във Фермата до този момент не се бе стигало до насилие, но за съжаление и това се случи.

 

Най-възрастният и колоритен участник в стопанството – Гечо, бе дисквалифициран служебно. Наложи се автотенекеджията да напусне стопанството, след като наруши едно от най-важните правила – без физическо насилие.

 

Гечо прекрачи границите на допустимото, след като удари треньорката по художествена гимнастика Валерия. Това се случи преди старта на играта на пейнтбол в стопанството.

Виждайки я, че е вдигнала пушката на нивото на очите си, което е в пълен разрез с инструктажа, Гечо се засили към нея. След като я фрасна по рамото, той й се разкрещя да спазва правилата.

 

Разбира се всичко това бе гарнирано със солидна порция обидни думи. Както сами се досещате, спортистката не издържа и се разрида. Тя обясни през сълзи, че е вдигнала пистолета, за да провери тежината му, а не да стреля.

 

Домакинята Аксения и хандбалистката Камелия категорично осъдиха действията му. Водещият Андрей Арнаудов призна, че много харесва Гечо като участник, но не може да си затвори очите за това скандално нарушение. Той бе категоричен, че правилата трябва да се спазват.

Преди да си тръгне, Гечо заяви, че няма намерения да се оправдава и допълни, че е решил и го е направил.

Източник: lupa.bg

Насилие във „Фермата“

Насилие във „Фермата“ - Снимка 2