26-годишният българин потресе с позицията си за нашенките!

Той е на 26 и работи в Англия. Гурбетчия е, казва се Райко и за младата си възраст е категоричен в едно - земята ще рие, но съпруга българка нЕма да си вземе. Райко накара нета да гръмне като излезе с пост за разликите между българката и чужденката, защото прилики според него няма. А най-бруталното е, че момчето квалифицира нашите жени, или поне болшинството от тях, като к...ви по личен избор.

"Тези за връзка не стават, камо ли за съпруги. Гледат само парите и какво могат евентуално да изцоцат от теб. Хващат се с някого, издояват го, ако той е достатъчно тъп, а после го зарязват. Има и по-лошо - уж са с него, а ходят да се ш*бат с който им падне. Освен това са и глупави, без обща култура и не можеш един разговор сносен да проведеш", настоява Райко.

Той признава, че мечтата му е да си вземе шведка за жена, но е готов и да друга националност, дори на британка. Само да не е нашенка. А това, че много тукашни дами се възмущават на думите му, хич не го е еня. Продължава да твърди същото.

"Не казвам, че няма и читави сред бг-дамите, но са толкова малко, колкото са най-скъпите диаманти в света. А мъжете сме много, какво да правим?! Вземи си чужденка, та да ти е мирна и главата, и къщата, и семейството. Знаят как да се отнасят с мъжете си, с децата си, изобщо са на по-високо ниво", не спира да каканиже Райко.