Вчера тя стана на 24 години и се похвали с две неща - нова работа и нов мъж. Анита Димитрова, по-известна просто като Анита на Рачков (без него никой нямаше да чуе за нея), се изфука, че е започнала работа в агенция за недвижими имоти в столицата.

Тя ще го раздава брокер и се надявала да стане една от най-известните у нас. А да видим... Не е ясно дали кариерното й развитие се дължи и на новото й гадже, но близки до нея разкриха, че Анитка се е хванала с поредния богаташ, който обаче няма славата на Митко.

Насади се: Анита на Рачков се хвана с богат, но стиснат! (подробности + СНИМКИ)

Връзката им датирала съвсем отскоро, но се оказало, че човекът има парички, но е и стиснат. Това се забелязвало от факта, че не изобилствал от подаръци към блондинката, нито от почивки зад граница.

Анита, която към момента гледала да се перчи колкото може повече с връзката си, буквално се чудела какво да качи в нета, за да може хем да се покаже, хем да не й се смеят.

"Вижте само букетчето, с което позира! Какви са тези няколко мижави розички?! Че това и чичкото от пазара ще й го подари. Другите гърли се фукат с букети от по 101 цървени рози, а нашта гушнАла дузина, ако има и толкова. При това са още в началото на връзката си, смятай после", коментират източниците.