Народната певица Ива Давидова и бившият й мъж Димо Кирилов имаха повече от кратък брачен живот, затова пък вероятно ще се "радват" на дълъг и все по-скандален развод. Знаем сагата около тях, която разтърси мрежата в края на февруари, когато Ива сподели, че се развежда.

Певицата обясни, че мъжът й си има любовница, като точно тази любовница я известила за отношенията им в чата. "Тази жена, която се казва Радостина, по-голяма е от мъжа ми и работи в Германия като чистачка, ми написа съобщения, за да ми каже "любезно", че си ляга с бащата на дъщеря ми и че аз съм излишна", разказваше Давидова като дори показа скрийншоти от самата кореспонденция.

На свой ред вече бившият й Димо написа скандален пост във ФБ, в който отрече да има нещо с Радостина, но и заяви, че последната била класи над съпругата му. Съпругата, която толкова системно и яко поркала, че през ден се събуждала опикана в леглото.

"Питате ли ме какво ми е да се будя до това нещо?! Не ви го пожелавам", написа Димо, с което мина всички граници. Ива Давидова се закани, че ще го съди до дупка за тези лъжи и не само заради себе си, но и заради достойнството и спокойствието на малката им щерка.

"Какво ще стане ако аз заявя, че той се събужда на*ран, а?! Как може човек дори да измисли подобна мерзост и то за някого, когото до вчера е твърдял, че обича?! Отвратена съм", коментира певицата.