Пловдивчанин се прочу в квартала си за една нощ, без да е инфлуенсър. За жалост обаче тази слава му донесе проблеми с властите и глоба. Мъжът, който е на солидна възраст, семеен и баща на две големи щерки, една от които вече е пълнолетна, решил да снеме напрежението от себе си и да се "задоволи" самосиндикално.

Вместо да го направи в някоя от стаите в апартамента, в банята или поне в санитарния възел, нашият слязъл пред блока и се затворил в личния си автомобил, където посред бял ден започнал активно да "лъска" бастуна.

Той така се бил отдал на малката си радост, че изобщо не забелязал опулените погледи на две свои съседки, които моментално го фиксирали, видели какви ги върши и огласили пространството като същински радио точки. Плюс това звъннали и в полицията, довеждайки патрулка при нещастника.

След разговор с властите, мъжът бил отведен в районното, а после му било образувано и досъдебно производство за дребно хулиганство. Целият квартал "Тракия" вече говори за приключението на човечеца, а мнозина и особено мъже, го съжаляват.

"Какво толкова направил чилякът?! Решил да се орахати малко, а ония кокошки му секнали ентусиазма", майтапят се в нета потребители. Други обаче са категорични, че това не е адекватно поведение, още повече, че наоколо има и много голям наплив и от деца.