За никого не е тайна, че Филип Киркоров живее на широко. Той се шири в луксозно имение на брега на Москва река. Там често събира гости по празниците. А  къщата му изумява с богатство и лукс. 

Нарекоха Филип Киркоров ромски барон заради златния лукс в къщата му (Нападнаха го, че се шири  в кич и се облича като палячо – Снимки)

Но след като се опозори на така нареченото „голо парти” на Настя Ивлева и се превърна в персона нон грата по всички тв канали  веднага го заляха с критика от всички страни.И не само къщата му, а начина на обличане и начина му на живот.

Нарекоха Филип Киркоров ромски барон заради златния лукс в къщата му (Нападнаха го, че се шири  в кич и се облича като палячо – Снимки) - Снимка 2

Обществото изведнъж се настрои против Киркоров и се възмути от имението, в което се шири певеца. А там освен богата колекция от произведения изкуството е пълно и с куп икони и то в златни рамки. До скоро всички се възхищаваха на интериора на къщата. Но сега сравниха вкуса ми с този на ромски барон.

Нарекоха Филип Киркоров ромски барон заради златния лукс в къщата му (Нападнаха го, че се шири  в кич и се облича като палячо – Снимки) - Снимка 3

Нарекоха Филип Киркоров ромски барон заради златния лукс в къщата му (Нападнаха го, че се шири  в кич и се облича като палячо – Снимки) - Снимка 4

Най-критичен се оказа фронменът на групата „Форум” Сергей Пригожин. Който остро оплю  колегата си: „Тук  виждам вулгарност във всичко. От костюмите, през украсата на къщата  се стига до сценичното поведение. В къщата на Киркоров е прекалено с блясъка на златото и камъните. Цигания е когато има от всичко и по много, то не бе златен блясък и блестящи камъни!”

Източник: 7days.ru