Зле започна морската ваканция на Неслихан Атагюл. Актрисата изгоря още с първи си плаж и в момента е червена като рак в лицето.

„Плаша се, като се погледна в огледалото“ – написа тя през седмицата в профила си в Инстаграм.

Екранната Наре Челеби от излъчвания по Диема Фемили хитов сериал „Дъщерята на посланика“ никога не е имала хубав тен. Тя рядко се съблича по бански, защото мъжът й Кадир Доулу я харесва повече с бяла кожа.

„Съпругът ми твърди, че една истинска дама не трябва да се пече на слънце. Тенът, казва той, е атрибут на жените, работещи на къра“ – споделя тв звездата.

Вече сме писали, че актрисата и съпругът й, който е неин колега, обичат да почиват основно на планина сред природата. Те си имат каравана и отсядат там, където им харесва, като избягват шумните места и лъскавите хотели.

Неслихан Атагюл, която сме гледали и в „Листопад“ и „Черна обич“, е голяма красавица, но има и един огромен недостатък – огромните торбички под очите. Актрисата ходи през 6 месеца на процедури, при които доктори й опъват лицето с филъри и ботокс. Инжекциите са болезнени, но прочутата туркиня трае за хубост.

Източник: „Уикенд“