Така е то - любовта обикновено е сляпа и глуха, а "прогледнеш" ли за истината, ти иде да си "резнеш" сам/а главата... Същото май се случи и с Анелия, която не просто прекрати връзката и годежа си с Любомир Захаринов, но и не иска да го гледа дори на снимка.

Причината е, че певицата е страшно наранена, обидена и разочарована от любимия си Любо, но когото даде всичко. А той, вместо да го оцени, й изневеряваше и с лека ръка я захвърли като му "допря яйцето до Д-то" - демек като се заговори сериозно за сватба.

Очевидно по-младият от Анелия Любо не е имал планове да се бракува, но Анелия осъзна това едва сега. Бясна на бившия си, тя се зарекла да му направи живота тъмно черен, ако може и не се побирала в кожата си, защото още от началото никой не одобряваше Захаринов за нея.

"Казваха ми хората, питаха ме и фенове, и приятели - какво намери в тоя смотаняк, какво толкова му хареса?! Не може ли да си хванеш някой истински мъж, а не тоя пикльо, който дори не ти пасва визуално?! Но аз не, та не! Бях влюбена и тотално заслепена. Повече никога няма да си позволя да направя такава глупост", изригнала Анелия пред свои близки.

В момента тя все още "ближе рани", но лека полека се отърсвала от спомена за бившия си и се заричала да си гледа кефа и живота.

Източник: Crimesbg.com