Селена Гомес  е  просто огромна. Певицата изуми с новия си външен вид по време на наградите на МТВ. Изпълнителката цъфна с оскъдна рокля, която не само не скриваше пищните й форми, но и изглеждаше направо огромна в нея.

 

Не е тайна, че Селена има здравословни проблеми,, поради които теглото й варира. Но явно певицата е решила да се откаже от всякакви ограничения, тъй като изглежда по-пълна от всякога. Дори гримът не успя да скрие пухкавите й бузки, а феновете й бяха изумени от деколтето, което преливаше. Иначе казано, певицата вече няма нищо общо със звездата от "Дисни".

 

Фурор обаче предизвика реакцията на певицата по отношение на колегата й Крис Браун. Селена изглеждаше сякаш е видяла нещо развалено, което развесели много от приятелите й. И не само тях. 

На видеостена в залата, камерите запечатаха физиономията на изпълнителката, а феновете се забавляваха с изражението й. Някои твърдяха, че прилича на Гринч на Коледа,  а други се шегуваха, че явно Крис Браун е недостоен дори за вниманието й....

 

Със сигурност и роклята на певицата не остана без внимание. Смелото деколте направо преливаше, а фигурата й изглежда по-пълна от всякога. На певицата обаче не й пука, а и почитателите й определено нямат нищо против новата й визия. "Богиня", "Огромни са", коментират те пищните й форми.