Меган Маркъл реши да се активизира, докато британското кралско семейство се бори с куп здравословни проблеми. Крал Чарлз III бе опериран, а след това диагностициран с рак. Мистериозна болест покоси съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

Принц Хари отлетя от САШ до Лондон, за да се види с краля. В същото време Меган бе изловена в тотално неадекватно състояние. По този начин си навлече гнева на всички.

Тя няма ни най-малко намерение да покаже съчувствие и състрадателност към проблемите, които присъстват в   семейството на съпруга й. Напротив, докато Кейт е извън прожекторите, Меган използва момента, за да блесне.

Първо тя представи нов сайт „кръстен на херцога и херцогинята на Съсекс“, който очертава биографиите и постиженията на нея и Хари. Обществото не прие никак добре тази идея. Най-малкото за британския принц има написани само 5 абзаца биография, а за бившата актриса (която май само с това и че омаскари британското кралско семейство е известна) има цели 10 абзаца биографични изречения.

„Арогантен и самообслужващ се. Те прекрасно разбират, че вече не са от Съсекс. Просто е арогантно да купуват домейна sussex.com и да включват кралския герб, въпреки че мразят кралското семейство. Смешно и глупаво!“ – възмущават се интернет потребители.

След това усмихната и щастлива Кейт не домакин на кулинарна вечер от нейната благотворителна фондация. Заедно с 15 жени тя приготви традиционни афганистански ястия - ашак и манти.

Мрежата буквално се взриви:

Тя е вещица! Вижте – тези й снимки го доказват!“; „Вгледайте се внимателно и ще видите, че е така!“; „Изловиха я – вече няма как да се скрие!“; „Злобата й вече личи и по тялото й!“ – това са само малка част от коментарите по повод зловещите снимки на Меган.

 

Източник: blitz.bg