Големият Васил Найденов направи това, което всички очакваха от години, но вече малцина вярваха, че ще стори. А именно - призна публично и откровено истината за своята ориентация. Васко Кеца заяви, че си пада по мъже - нещо, което беше ясно, но не бе потвърдено.

"Да, така е. Падам си по мъже, но си падам и по жени. С две думи - бисексуален съм и няма смисъл да го крия или да се притеснявам от този факт. Всъщност аз не съм го крил никога, но просто преди време не беше редно и дори за някои беше "ужасяващо" да се споделят такива неща", каза през смях певецът.

Отдавна се говори за връзката на Найденов с неговия импресарио, с когото са като сиамски близнаци - винаги заедно. Но за негова връзка с жена така и няма данни, а и той самият никога не се е показвал в такава светлина с някоя представителка на нежния пол.

Васил Найденов не съжалява, че не е създал традиционно семейство и не е станал баща, защото за него музиката и песните са деца, а и е силно привързан към свободата си.

Васко Кеца взе отношение и към политиката като заяви, че се надява най-после родните политици да се освестят и да се задържат в управлението, защото от върха се пада много лесно.

Източник: Crimesbg.com