Зеленооката Емануела на няколко пъти е признавала, че не й върви във връзките и любовта. Мъже и мераклии, разбира се, не й липсват, но кой знае защо всеки път всичко приключва с трясък и скандал. Последната й такава връзка беше с Мартин Николов - Елвиса, а преди него с Митко Динев, който е и баща на малкия й син.

Нещо повече - макар с Елвиса да не са заедно отдавна, преди седмица Емануела пропищя от него и призна, че той продължава да й изпраща обидни и ревниви съобщения. "Отърване няма! Този мъж вижда призраци навсякъде и ме следи, все едно съм му гадже. А аз не съм и то отдавна", обясняваше Емануела.

Направи го: Емануела показа мъжа до себе си! (и му се обясни - СНИМКИ отпреди минути)

Днес, буквално преди минути, тя се реши да покаже най-обичания и верен мъж, когото има до себе си и с когото твърди, че никога няма да си изневерят. Сигурни сме, че тук може и да познае, защото въпросният се оказа Цецо Андреев - гримьорът.

Направи го: Емануела показа мъжа до себе си! (и му се обясни - СНИМКИ отпреди минути) - Снимка 2

Двамата с Ема са повече от близки и той знае всичките й тайни, включително и дали има нов човек в живота й в момента. Преди време обаче, докато бяха във Вип Брадър, двамата си отправиха доста обиди и хапливи реплики. Последва сдобряване и явно оттогава с Цецо са неразделни.