Най-сетне реалната причина за развода на Полина Спасова с Благой Георгиев излезе наяве и се оказа, че тя има конкретно име. Името е Ивана Главчева. Да, истината е, че Джизъса си паднал по щерката на Ванко 1, още преди да влезе в риалитито Сървайвър, а тогава той се водеше младоженец с едва няколко месеца брак.

Благо, който има крайно слаби "ангели" и не може да си държи панталоните вдигнати, вижда за сефте Ивана в стоматологичния център на баща й в Пловдив, където отива да си прави зъбите. Заедно с новото чене, той получава и подарък стрела от Купидон, след което историята е ясна.

Направи го: Джизъса се показа заедно с Ивана! Тя се оказа и причината за развода му! (ВИЖ ГИ ТУК - СНИМКИ)

Полина разбира за това, както самата тя намекна на няколко пъти, саркастично подмятайки, че Блажко се влюбва на всеки три месеца. Спасова отказва да търпи и иска развод, за което, разбира се, заслужава похвала.

Именно оттогава, от първия им момент заедно с Ивана, Георгиев показа снимка. На кадъра Главчева го обслужва на регистратурата на клиниката, а той така се е захилил и сияе до нея, сякаш жена не е виждал.

Потвърдено е, че двамата са двойка от малко повече от месец, а скоро отпрашиха и за Барселона на първа обща почивка. Е, дано само скоро Благо не отиде някъде за друга процедура и да не зърне там поредната си "голяма любов", че няма да е много приятно... макар да е типично.