Гала и Стефан Николов са като сиамски близнаци за хората. Двамата са заедно толкова дълго, а и Стефан е така зависим от водещата на "На кафе", че зрителите наистина ги намираха за "слепени". Само дето очичките на Стефчо са бая палави, а както се разбра, напоследък и ръчичките му започнали да правят бели.

Припомняме, че Гала започна лятната си отпуска много по-рано от края на сезона, защото научи за изневяра на мъжа си. Да, не изневяра с чувства, а просто секс, но това я срина. Тя от години обожава Николов и да й сложи рога за нея е най-големият й кошмар.

Водещата се отдръпнала от него и отишла с бременната си щерка Мари Будева на море, където са били само двете. Стефан обаче едва не застанал на челна стойка, за да си я върне и подпалил телефона й. Впоследствие решил да я омилостиви като я заведе на почивка в Гибралтар, където са в момента.

Очевидно Гала е склонила да му даде втори шанс, но с едно наум, а близки до нея разкриха, че за първи път тя не е дала и петак за пътуването, всичко било поето от Стефан.

"Той винаги е бил на издръжка на Гала, но този път реши да се направи на мъж и взе заем, иначе нямаше как да я заведе на това пътуване, при все, че отидоха и до Испания. Но така се е издънил пред нея, че не пари ще взима, ами пода, по който тя ходи, ще целува, ако не иска да го разкара", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com