Бившата Мис България и най-естествена от всички носителки на титлата - Нанси Карабойчева, изригна преди минути в мрежата. Момичето от село Юнаци, която отдавна вече е семейна, има две деца и пет пари не дава за лъскави партита и снобски прояви, очевидно следи новините (вместо последните модни тенденции в ботокса).

Потресена от това, което се случва в родината ни - масово наводнените от дъжда села, прелелите реки, срутените къщи, удавените животни и хората, останали без покрив, Нанси не издържа.

"Следя новините от вчера, гледам целия този ужас и силно се надявам всички тези бедстващи българи, които изгубиха домовете си, особено в карловско, да бъдат настанени незабавно в скъпи хотели. И то при същите тези прекрасни условия, каквито ползваха месеци наред бежанците от Украйна", сподели в профила си Карабойчева.

Нанси моментално бе аплодирана от потребителите, много от които отдавна надигнаха глас и се възпротивиха срещу лукса, който е предоставян безплатно на богатите украинци, докато собственият ни народ тъне в мизерия.

"Много правилно! А да видим сега какво ще дадат на българите след това бедствие?! Още повече, че тези наводнения не са просто следствие от дъждеца, а от незаконна сеч, непочистени речни корита и още куп неща, които някой не е свършил, но си е прибрал парите", гневят се в нета.