Мария, или все още Мара Отварачката (прякор, който едва ли някога ще си отиде от нея), си намери майстора. Дотам, че дори близките й хора са шокирани и в недоумение как певачката ще се оправи в ситуацията сега.

Оказа се, че след многократните скандали, раздели и събирания с третия си мъж - Мирослав Соколов, последният е решил да не го играе патологичен идиот и е спрял кранчето на Мара.

Да, Миро Дзвера й дава да се вози в скъпите му коли (които са на негово име, разбира се), да живее в богатата му къща и да я глези с туй-онуй, когато са заедно. Той обаче твърдо отказал да й предостави пари в кеш и карти, от които да точи безкрай, както бе в началото на любовта им.

В един момент Мария се оказа значително обедняла и затова и се върна на работа във вмирисаните и лъхащи на пот нощни клубове и кръчми. Както знаем, преди сватбата с Миро тя надуто заяви, че повече няма да се мори с участия, но ето, че друга песен запя.

Работата обаче е там, че управителите на заведения не я искат, защото фенският интерес към персоната й отдаавна, отдавна намаля. И настоящата ситуация с Марчето много заприлича на приказката за Пепеляшка, само че разказана отзад напред.