Криза на връзката ли изживяват Николаос Цитиридис и Боряна Братоева, или е още по-зле - тя е към края си... Това се питат всички, които станаха свидетели на жестоката подигравка, която гъркът направи със собствената си любима. И то публично.

Ние също чухме записа и не знаем наквасен ли беше в този момент Цитиридис, друсан ли беше, защото говореше бавно и някак заваляно. Точно като накъркан до козирката мъж.

Работата е там, че докато той седи без работа и се чуди откъде да извади пари, то гаджето му расте нагоре в кариерата и трупа слава. Днес тя беше на гости в 120 минути, а и е водеща в "Гласът на България". Факти, които явно удрят по мъжкото честолюбие и его на гърка, който започна да злобее.

"Ето я, бе, ето я. Пак по телевизорите ходи. Не се спря. От две седмици няма кой едно пране да събере тук, щото тя е само на телевизора", недоволно боботи Цитиридис.

Вместо да разсмее хората обаче, той ги разгневи. Масово започнаха да му пишат гневни коментари и да го съветват вместо да плюе по приятелката си, която поне се развива, да вземе да се стегне и да си намери работа. "То иначе е много лесно, комплексарска история...", възмущават се в нета.

Източник: Crimesbg.com