Не е за вярване, но факт - Лоренцо на Софка се сгоди за чудна хубавица. Годежът на младите беше този уикенд в Етрополе, където е домът на Софи Маринова и Лоренцо, а после, разбира се, всички отишли и в дома на хубавата Мария, за да си я искат, както подобава.

Певицата не крие, че е щастлива от факта, че синчето й ще се жени - сватбата е насрочена за ноември месец, но е най-доволна от избора му на такова мило и красиво момиче. Всъщност това е нещото, което буни духовете в мрежата - как може тази мацка да се събере с Лоренцо?!

Наистина ли тази чудна красавица ще става снаха на Софка?! (СНИМКИ от годежа на Лоренцо и прелестната Мария)

"Не, че Лоренцо е от ромски произход, това няма нищо общо. Той обаче изглежда доста по-незрял, че дори и по-малък от Мария. Тя е мадама един път и би могла да си хване къде-къде по-добра партия от сина на Софка, който и кариера дори няма. Но като се обичат младите, да се вземат. Дано само да не започне да й изневерява някой ден и да реши, че не си е поживял", коментират в нета.

Наистина ли тази чудна красавица ще става снаха на Софка?! (СНИМКИ от годежа на Лоренцо и прелестната Мария) - Снимка 2

Софи Маринова обаче твърди точно обратното, а именно, че Лоренцо отдавна се познава и си обича Мария, с която са съседи и съученици, но е искал първо да си походи, да си поживее, да поработи и тогава да се сгодява.

Наистина ли тази чудна красавица ще става снаха на Софка?! (СНИМКИ от годежа на Лоренцо и прелестната Мария) - Снимка 3

Софка не спираше да се хвали с красотата на булката по време на годежа и с роклята, която избирали двете. Мария действително блестеше цялата в червено, а усмивката не слизаше от лицето й. Честито да им е и да се обичат!