Няма съмнение, че мнозина когато видят снимки на Голди Хоун , неволно започват да си мислят:”Как искам да съм на нейната възраст” без да знаят, че тя навърши 77. Актрисата може да ви изненада със запазената си красота и слънчева енергия. Всяка снимка на звездата предизвиква наслада и искрена усмивка. Сякаш споделя своя оптимизъм през фотото.

Нейната тайна за вечна младост се крие в здравословната храна и редовна физическа активност. Наскоро тя сподели, че медитацията, която практикува всеки ден е едно от нещата без които не може.Така Голди подържа вътрешния си баланс, а това се отразява и на  външния и вид. Не случайно известната й дъщеря Кейт Хъдсън е споделяла, че завижда на неизчерпаемата енергия на майка си.

Наистина ли Голди Хоун е на 77? Актрисата впечатли с младежка визия (Никога няма да познаете на колко годни е – Снимки)

Скоро Голди Хоун се появи на светско събитие с целия си блясък, като впечатли всички с външния си вид. Актрисата бе неузнаваемо млада, ярка и свежа, въпреки черния си тоалет.

Наистина ли Голди Хоун е на 77? Актрисата впечатли с младежка визия (Никога няма да познаете на колко годни е – Снимки) - Снимка 2

От далеч носителката на Оскар може да се обърка с тийнейджърка: крехка и фина фигура, луксозна коса, тънки крака в прилепнали по тялото тесни панталони.

Актрисата не спира да удивява с младежкия си вид и мнозина й се възхищават. Тя доказва, че възрастта е само цифра  в документа за самоличност, но най-важно е е личното отношение към себе си и света около нас.