Естрадният трубадур Веселин Маринов хвърли всички в шаш.

Запознати издават, че наскоро в семейството му е проплакало бебе, но на този етап отказват да уточнят дали той е бащата. Пред тази питанка са изправени и всичките му съседи. През последните седмици 61-годишният певец бута детска количка, заедно с настоящата си половинка Веселина.

Двамата често били засичани да правят разходки на стадиона на НСА. Дори хората от близкото му обкръжение отказват да коментират дали бебето е плод на любовта им с Веселина. Факт е, че връзката им от няколко години насам е повече от изгаряща, но дали са се решили на тази изключително отговорна крачка да бъдат родители… засега остава пълна мистерия.

Едно е сигурно – това определено не са внучетата му близнаци, тъй като те отдавна проходиха и Веселин Маринов неведнъж ги е разхождал за ръчичка. 
Единствената му дъщеря Йоана го направи дядо като го дари с две внучета едновременно – Веселин и Цветелина. 

Въпреки двата брака зад гърба си, певецът е изпитвал само веднъж радостта от това да стане родител. Ако бебето, което бута редовно в количката се окаже негово, то значи е изпитал тази радост и още веднъж, при това съвсем скоро.
Източник: retro.bg

Наистина ли 61-годишният Веселин Маринов стана баща отново?