Залязлата чалгаджийка Бони за пореден път възмути, но и вече отврати всички, в това число и колежките си от бранша. Мургавата изпълнителка направи нещо недопустимо, само и само да си спечели петте минути възкръснала слава и няколко статии с името си по медиите.

Преди броени дни тя изтипоса снимка на себе си, дъщеря си Михаела и новородено бебе, а отгоре написа колко е прекрасно да станеш баба. Разбира се, всички се вързаха на това и започнаха да честитят на певицата, смятайки, че 20-годишната й щерка е родила.

Напълно нормално е да помислиш така след поста на Бони, който е бил обмислен много добре. Дори примата Глория повярва и честити на "бабата", защото тя самата има внучка Галина.

Е, оказа се обаче, че това не е бебе на Михаела, а на племенницата на Бони и демек бебето е внуче на брат й. "Незначителна" подробност, а?! Която обаче Бонка реши да спести на всички. А, когато медии започнаха да й звънят с въпроси за внучето, тръгна да увърта.

Бони е правила това и друг път, когато пак се цани баба, но после се разбра, че някакво куче родило кутрета. Ясно е, че певицата драпа да си върне загубената слава, но това не става по такъв начин. Става с работа и нови хитове, които при нея липсват.

Източник: Блиц