Валерия Георгиева явно е решила да чупи рекордите по нагло поведение и то към този, когото уж се кълнеше, че обича. Всички видяхме как тя се държа брутално грубо с Евгени Генчев навръх своя рожден ден и как презрително го отблъсна, когато той се опита да се доближи до нея за снимките.

Както вече стана ясно, пианистът снощи се е прибрал в дома си под тепетата след като е изпълнил и последния си ангажимент в столицата, но е заявил, че не иска да се чува повече с избраницата си.

"Направи ме за посмешище пред цялата страна и то защо, защото съм се опитал да я прегърна, да бъда нежен с нея?! Нали сме двойка или поне си мислех, че сме такава до онзи ден", гневял се Генчев, който очевидно е напът да сложи точка в отношенията си с кучкарката.

Вместо да му се извини обаче и да осъзнае, че се е държала като първия човек, Валерия настоява, че е била права. Тя обяснила пред приятелките си, че това била 25-тата й годишнина и я снимали, а тя искала да е сама и да е красива за албума, който щял да й остане във времето.

"Какво ми се беше лепнал като знаеше, че държа на тези снимки и искам да си направя фотосесия. Предварително му бях казала, че като дойде тортата, искам да съм сама на снимките, а той се направи на глух и не ме уважи. Разбира се, че ще му кажа какво искам, това си е моят празник", тропа с крак Валерия.