Наглостта граници няма, са казали хората и в много случаи са прави. Как иначе, ако не наглост, можем да наречем и поведението на Райна Караянева след като лъсна новината за раздялата й с Башар Рахал?!

Стана ясно, че двамата са скъсали след 5-годишна връзка и то заради изневери. Не една, а поредица от изневери и то от страна на Райна, която направила Башар "благороден елен". Човекът най-после се решил и й бил шута, въпреки доказаната си любов към нея.

За това потвърди самият актьор като още в деня, в който вестта изтече в медиите, той написа кратък пост в профила си. Постът гласеше, че да - раздялата им с Райна е факт и за да няма хиляди въпроси, той го обявява публично. Но все пак продължава да цени Караянева като човек...

Странно е, но броени минути след като пусна поста си, Рахал го изтри, неясно по каква причина. А днес бившата му безсрамно се опитва да лъже пред медии, че това били слухове и раздялата им, видиш ли, не била баш раздяла. Ами какво е - предложение за брак ли, коментират в нета.

За да увърта и да клинчи така, явно блондинката си прави тънки сметки, а според близки до Башар, тези сметки са да се върне при него. Очевидно Караянева е осъзнала, че надали ще намери друг, който да я обича така, че да се грижи за детето й, а и да й бута кариерата напред.

"Ако Башар я приеме обаче, трябва да е завършен идиот", коментират потребители.