След развода, за който самият той настоя, Дани Петканов е ударил дъното. Към днешна дата няма и помен от предишния Луд репортер, който се радваше на популярност, що-годе добра кариера и заплащане.

Даниел Петканов се мъчи като грешен дявол да върже някой лев с простотии в интернет, но и това не му се получава, защото на хората отдавна му писна от него. Поради тази причина той продължавал да папка от парите на бившата си съпруга Алекс Богданска и да използва лицето и името й.

Не стига, че самата тя му купувала доста неща - от дрехи до храна, уж като подаръци, но реално го съжалявала, ами Даниел мина границите като започна да печели гледания и лайкове в нета с нейни снимки. Знаем, че Александра е известно и харесвано лице, което привлича поток от хора.

Последно Петканов показа своя снимка с хавлия на главата и до нея такава на Богданска, като обясни, че това било разликата между омъжената и разведената жена. Де факто той обиди бившата си като обясни как по време на брака им Алекс едва ли не се е занемарила и не е обръщала внимание на визията си, когато е с него.

"Този става все по-прост, но се чудим на Богданска как така ппродължава и него да го бави, а и с нов некадърник да се хване", коментират и гаджето й Мартин Светломиров в нета.

Източник: Crimesbg.com