Болест ли е развила тази жена, какво й става?! Това се питат все по-често в мрежата след поредната надута статия за някогашната вече Мис България - Венцислава Тафкова. Тази, която нито на конкурса, нито след него, блесна с каквото и да било, освен с глупави изказвания чат-пат в ефир, не спира да плаща, за да я рекламират.

Нагла лъжкиня: Лъсна грозната истина за миската Венцислава Тафкова! (вижте и СНИМКИ)

Обществена тайна е, че Венциславка цоца от парите на тате, мрънкайки му по 24 часа в денонощие, че трябва да е известна. Тате киха на сайтчета, а те я възхваляват до небесата. Само че лекинко се забравя, че Тафкова има обкръжение, на което също му е писнало от напъните й.

Последната публикация е от днес, а в нея пише, че видиш ли, Венцито ядяла сладко и торти като разпрана, а слабеела. Завиждайте, скубете си косите!... Даже за доказателство е предоставена снимка, на която до Тафкова е празна чиния от торта. Абе, чети и пълней!...

"Ако хората вярват на тези измислици, ще са адски тъпанари! Тази специално не само не докосва торти, ами седи гладна като улично куче, че да не й се лепне нещо. Тия чинийки ги омитат нейни приятелчета, а после ги курдисват пред нея за снимка. И защо ги прави тия парчета изобщо, никаква идея! Ама то и тя толкова си може, милата", разкриват източниците.

А Венцислава нека продължава с лъжите, с които очевидно не лъже никой друг, освен самата себе си.