Невиждан до момента позор се готви в Хелс Китчън, чиито победители са вече ясни. Говорим в множествено число, защото тази година шеф Ангелов ще "короняса" не един, а двама от участниците, въпреки че парите ще получи само победителят от отбора на сините или червените. Звездният отбор обаче също ще се окичи с победа, като днес се разбра кой ще е фаворитът.

Вярвате или не (на нас още ни е трудно да си го представим), но... шеф Ангелов определено ще бъде "линчуван" от зрителите, защото ще направи победител... Виктория Капитонова. Да, разкритието е наистина шокиращо, като се има предвид, че през целия сезон рускинята не блесна с нищо и е по-добра може би единствено от Къци Вапцаров.

Всички, абсолютно всички, че дори и Роксана, показаха, че са по-кадърни в готвенето от Капитонова, която иначе се прави на много смирена и послушна, като стриктно се учи и изпълнява нарежданията шефски.

Самата Виктория се изпусна, че отива на финала като заяви в нета, че не й дреме дали някой я харесва, или я мрази. "Злобата и обидите към мен не ме вълнуват, защото само ми показват колко съм готина и успешна и колко ми завиждат, защото не могат да са като мен. А моята цел е една и тя е постигната - да съм финалист в Хелс Китчън, както съм победител и финалист навсякъде, където съм била", заяви надменно Виктория Капитонова.